Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > НАЙ-СЕКСАПИЛНИЯТ ДАСКАЛ В СВЕТА СТАНА МОДЕЛ

НАЙ-СЕКСАПИЛНИЯТ ДАСКАЛ В СВЕТА СТАНА МОДЕЛ

27-годишният преподавател по математика Пиетро Бозели стана модел на „Армани“, след като се сдоби със световна слава с фотосите, разменяни между ученичките му, пише в. „Дейли мирър“, цитиран от lifеstyke.

Атрактивният апенинец предизвика фурор в лондонския Юнивърсити колидж, където младите му фенки оцениха повече външността му, отколкото математическия му ум.

Бозели е родом от град Неграр в италианската провинция Верона. Той стана толкова популярен в класовете си, че ученичките започнаха да си разменят негови снимки в социалните мрежи. Впоследствие бе включен в състезанието „най-секси учител на света“, което спечели.

Тайната на своя мъжки чар Пиетро обяснява със стриктната диета, която спазва. Той винаги е искал да стане манекен, но за по-сигурно заложил на академична кариера и се дипломирал като инженер по механика в лондонския Юнивърсити колидж, пише Бта.

Бозели подписа договор с „Армани“. Той има близо 850 хиляди последователи в Инстаграм и често е сравняван за външния си вид с Дейвид Бекъм.

piero

Top
>