Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАНА КОМШИЙКА НА СТОИЧКОВ В МАЯМИ

НАНА КОМШИЙКА НА СТОИЧКОВ В МАЯМИ

нана nana

Любимката на зрителите Нана Гладуиш вече два месеца е щатски гражданин. Бившата водеща на „Съдебен спор“ замина за Америка с мъжа си и сина си още през есента, но запази емигрирането си в абсолютна тайна. Феновете на предаването ѝ научиха, че тя е сложила край на бляскавата си телевизионна кариера едва преди две седмици, когато в ефира на Нова Нана се сбогува с тях. Тв звездата не даде подробности къде точно е избрала да живее, но „Ретро“ научи, че в Щатите Гладуиш е съседка на футболната легенда Христо Стоичков в Маями, щата Калифорния. Докато Камата обитава апартамент на 50-ия етаж на небостъргач край бреговете на Океана, Нана и фамилия са се установили в кокетна къща в близост до плажа.

От десет години насам с мъжа ѝ Джонатан посещаваха Маями ежегодно с цел почивка за по месец-два. Толкова им харесвал животът там, че отдавна започнали да обмислят евентуалното си преместване. След като открили мечтаната от тях къща, бързо я купили, а Джонатан – англичанин по произход, преместил бизнеса си от България в Америка.

Другата им мотивация да започнат нов живот в Щатите била тенис кариерата на сина им Джейсън, който е млада надежда на корта и там щял да има възможност да тренира по-пълноценно и с по-добри инструктори. Нана вече показа няколко кадъра от американския си дом, който е сбъдната мечта за всеки българин. Хасиендата им там е на два етажа, разполага с просторни хол и кухня на първия и няколко спални и бани на втория. Има разкошен заден двор и прекрасна веранда с барбекю, около която виреят десетки палми и екзотични топлолюбиви растения.

НАНА ЗАЖИВЯ В ПРОСТОРЕН ПАЛАТ В АМЕРИКА

Езиковата бариера не е проблем за семейство Глаудиш, което и бездруго у дома винаги си е общувало на английски, а и интеграцията им там била неусетна, защото имали много приятели в Маями от дълги години. В момента бившата тв водеща се е отдала на заслужена почивка и не споделя какви са бъдещите ѝ творчески планове. От дистанция тя ръководи и благотворителната си фондация у нас, която подпомага жени с рак на гърдата. Нана я основа след двете онкологични диагнози, които стоически пребори.

Зрителите все още жалят по нея и се молят пак да я видят на екран, но телевизията и България за Гладуиш вече са затворена страница. На нейно място в „Съдебен спор“ влезе миската Ромина Тасевска, която доскоро се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала. Половинката на футболиста Дарко Тасевски е подложена на залп от критики и била на успокоителни хапчета преди всеки ефир. Не спирала да плаче и дори отказвала да се храни, защото изпаднала в тежка депресия, четейки негативните коментари по свой адрес.

Top
>