Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАНА ВЗЕ ТЕЖКО РЕШЕНИЕ ЗА „СЪДЕБЕН СПОР“

НАНА ВЗЕ ТЕЖКО РЕШЕНИЕ ЗА „СЪДЕБЕН СПОР“

нана

За последните 10 години, Нана Гладуиш се утвърди като едно от стабилните телевизионни лица на малкия екран. Водещата органично се приспособи към коронното си „Съдебен спор“ и откакто вече има нова заместничка, феновете на предаването някак негодуват на смяната дори и по заместване. За съжаление обаче това е само началото на смяната на г-жа Гладуиш. Водещата е взела трудното решение да се раздели със „Съдебен спор“ и то по собствено желание.

„Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на „На кафе“ с друго лице“, коментират в медийните среди. Поради тази причина към момента Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват, пише ХотНюз.

ЗАЩО НАНА ИЗЧЕЗНА ОТ „СЪДЕБЕН СПОР“

Това обяснява появилата се неотдавна в ефира на „Съдебен спор“ Десислава Тасева. Новата блондинка в продукцията е радио водеща, кадър е на радио „Веселина“. Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя заяви: „По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно“. Приставът пък пожела на Тасева само успехи занапред. След като коронната телевизионерка се завърна, очакванията заместничката да си тръгне обаче не се случи. Това и потвърждава информацията, че поетапно коронната водеща на „Съдебен спор“ ще се оттегли, но няма да е рязко, а постепенно. Най-вероятно докато Тасева бъде приета от зрителите напълно.

Причината Нана да иска да напусне „Съдебен спор“ е това, че иска да се отдаде на други занимания, далеч от медийното внимание. Вероятно съдебните спорове и сеира са вече в повече на чаровната дама и тя е отегчена да продължава тв кариерата си. Всичките й колеги от предаването обаче не могат да си представят да продължат без нея и я умоляват да размисли, а ако е уморена от това да води всеки уикенд, са й дали вариант и със заместничка, за да се редуват. Но това нямало да продължи още дълго време, защото Гладуиш иска да сложи край на изявите си в телевизионната съдебна зала.

Top