Вие сте тук
Начало > Издънки > КОШМАР: ТЪПЧАТ МОМИТЕ С ЕВТИН АЛКОХОЛ И ПИЛЕ С ОРИЗ И ЗЕЛЕ, СПЯТ ПО 7 В СТАЯ

КОШМАР: ТЪПЧАТ МОМИТЕ С ЕВТИН АЛКОХОЛ И ПИЛЕ С ОРИЗ И ЗЕЛЕ, СПЯТ ПО 7 В СТАЯ

ергенът ergenut

Няколкото седмици снимки в Гърция са били кошмар за участничките в „Ергенът“ 3, научи „Уикенд“ от свои източници в шоуто. Мераклийките за сърцето на Александър Младенов живеели в отвратителни условия и подтиквани от продукцията, постоянно се наливали с евтин алкохол. Затова още в първите дни една от момите се спиртосала до припадък.

„Гаден дестилат, некачествена храна, недоспиване… Как всичко това да не доведе до колапс? Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват само 2-3 часа на денонощие при това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално“, сподели информаторът на изданието.

И допълни, че от телевизията искали шоуто да им излезе възможно най-евтино, затова не инвестирали никакви средства за комфорта на дамите. И в предишните два сезона в Турция положението не било цветущо, но в Гърция ударило дъното

ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА НОВОТО ИМЕНИЕ НА „ЕРГЕНЪТ“

Скоро след началото на снимките красавицата Анна Матушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията, и изявила желание да напусне. Така Шермина, с каквото име се подвизавала в „Ергенът“, израсналата в Израел плеймейтка, се оказала втората „изгонена“ от Алек Ергена.

Русолявкото я погледнал сърдито и я оставил без роза на вечерната церемония, та зрителите да останат с впечатлението, че решението за напускането й е лично негово.

Докато все още била в предаването, хубавицата била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе ролята на меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов-син и покойния Ицо Стоте манекенки – нищо, че нямала интимност с тях, и двамата й били просто добри познати.

Голямо разочарование за участничките се оказал и главният герой в риалитито. На кастинга той бил представян пред момичетата като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките се оказало, че е пътешествал само до Анталия.

Top
>