Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАША МИСКА ВЛЕЗЕ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС

НАША МИСКА ВЛЕЗЕ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС

миска-габриела-великова

Наша миска вече е в „Гинес“. Габриела Великова участва в най-масовото модно дефиле в света с манекени от различни националности, което със своите 420 модела официално бе вписано в книгата на рекордите.

Носителката на титлата „Мис Русе 2017“ е единствената българка, избрана да участва в престижното дефиле в испанската столица Мадрид. Събитието бе на 8 февруари, месец преди у нас да бъде обявено извънредно положение, а Испания да се окаже една от най-заразените страни в света с коронавирус.

„Бях поканена по време на обучението ми в Испания. На моето дефиле бях с националния трибагреник, като горд представител на нашата нация. Много съм щастлива“, заяви пред България днесГабриела.

След връщането си от Мадрид, Великова е в родното Русе. Здрава е и не се безпокои от коронавируса. Русе е първата област у нас, в която всички заразени вече са излекувани и в момента няма нито един случай.

Поддържа стройна фигура вкъщи с всекидневни тренировки

„Уча дистанционно от вкъщи, тази година ми предстои дипломиране. Завършвам „Логистика“ във Варненския икономически университет, а след това обмислям магистратура в София“, сподели още Габриела и добави, че е започнала уроци по испански по време на извънредното положение.

Мис Русе не губи време вкъщи и тренира всяка сутрин. Превърнала е дома си в домашен фитнес и започва деня си с клекове, коремни преси и каране на колело.

„Готвя си здравословни ястия и развивам кулинарните си умения. Старя се да запълвам времето максимално и да мисля позитивно“,

Top
>