Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАСКО МЕСЕЧКОВ СЕ ГЪРЧИ ОТ БОЛКА В „ДЕНСИНГ СТАРС“

НАСКО МЕСЕЧКОВ СЕ ГЪРЧИ ОТ БОЛКА В „ДЕНСИНГ СТАРС“

наско месечков неделя щонова nasko mesechkov nedelya shtonova

В последния епизод на „Денсинг старс“ Атанас Месечков обяви, че ще се подлага на операция. Танцьорът не уточни за каква интервенция става въпрос, но вероятно ще му се наложи да се възстановява и все още не се знае дали са му намерили заместник.

Реакцията на аудиторията към изпълненията на Месечко и д-р Неделя Щонова като цяла са положителни. Зрителите изразяват мнение, че хореографът ще им липсва.

Танците винаги са били голямата страст на Наско и той е повече от щастлив, че има възможност отново да се изявява в подобен тип предаване.

Хореографът е женен за заможната собственичка на лаборатории Кремена и не го прави заради хонорара, а заради емоцията. Съпругата му го осигурява финансово и Месечков от години разчита на нейните материални възможности, пише „Уикенд“.

МЕСЕЧКОВ СИ ПРИСАДИ КОСА, ЗА ДА ЗАРАДВА ЖЕНА СИ

Преди 8 лета Атанас се ожени за богаташката Кремена и оттогава животът му коренно се промени. Танцьорът и хореограф беше зарязал медийните изяви за известно време. Сега е решил да се върне на малкия екран, но, за съжаление, травмата му може отново да го свали от сцената.

Преди да се отдаде на семейния живот, Наско излизаше и спеше основно с мъже, ала желанието му за наследници се превърна в приоритет и доведе до брака му с Кремена. Те имат син и дъщеря – Айлин и Давид.

Запознати издават, че Месечков слушал жена си за всичко, защото от нея зависело материалното му благосъстояние. В началото тя била много хлътнала по него, но вече започнала да показва лютия си нрав.

Даже често се случвало да го овиква или да го унижава на публични места, издават свидетели на техните свади, пише още изданието.

Top
>