Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НАТАЛИ ТРИФОНОВА СПИ СЪС СЕКСИ МОТОРИСТ

НАТАЛИ ТРИФОНОВА СПИ СЪС СЕКСИ МОТОРИСТ

martin choi natali мартин чой натали трифонова

Синоптичката Натали Трифонова е на крилете на любовта. Сексапилната блондинка има връзка с атрактивния състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой. Мачото е плод на любовта на българка и виетнамец и е сред най-оборотните столични плейбои. Любовта им е пламнала след интервю, което мачото дал в предаването „Култ“ на бТВ, на което Натали е водеща по съвместителство.

„Малко след това започна връзката им. Мартин е много напорист, покани я на кафе и Натали веднага прие. Бързо станаха двойка“, свидетелстват техни колеги от бТВ. Двамата дори ходили няколко пъти в чужбина.

НАТАЛИ ТРИФОНОВА СЕ ВЪРНА КЪМ ТАНЦИТЕ

Новият любовник на палавата Трифонова обаче си има проблеми. Името му влезе в криминалната хроника, пише „Уикенд“. Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта е разследван за брутален побой, който заедно със своя девер и също шампион по мотоциклетизъм Росен Тончев нанесъл над собственик на магазин. Случката се разиграва през далечната 2017г., а поводът за мутренската изцепка е повече от банален – спор за паркомясто.

При просташката атаката сериозно пострадал Росен Тончев, който твърдял пред ченгетата, че бил нападнат със секира от собственика на магазина и останал със съсечена ръка.

Top
>