Вие сте тук
Начало > Шоу > НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА СЕ ПРЪКНА И В СЕРИАЛ

НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА СЕ ПРЪКНА И В СЕРИАЛ

наталия кобилкина natalia kobilkina

Най-известната сексоложка по нашите ширини Наталия Кобилкина ще дебютира като актриса. Повелителката на креватните упражнения ще застане пред камерата за втория сезон на сериала „Съни бийч“. За да се включи в новите епизоди, чиято клапа вече щракна на морския бряг, доктор Ко, както е известна Кобилкина сред последователите си, се прибра от Великобритания, където е адресната й регистрация в момента.

Тя ще демонстрира впечатляващ комедиен талант, обещават от сериала. И допълват, че актьорският състав крие и други изненади за феновете.

Сред тях ще бъде появата и на младата актриса Анжела Недялкова. Това е първата й по-голяма роля след като застана рамо до рамо с Юън Макгрегър в „Трейнспотинг 2“ през 2017 г. Тогава тя работи с прочутия режисьор Дани Бойл. Кирил Ефремов, Аня Пенчева и певицата и танцьорка Манал Ел Фейтури ще са другите нови лица на „Съни бийч“.

Първият сезон на сериала ще завърши драматично още тази вечер. Гомес (Бойко Кръстанов) и Никола (Явор Бахаров) ще влязат в открита война, стара любов ще се разкрие, а в битката за хотела ще се появи нов мистериозен играч.

Top
>