Вие сте тук
Начало > Шоу > НАУМ ШОПОВ НАПУСКА „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ ПРЕДИ ФИНАЛА

НАУМ ШОПОВ НАПУСКА „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ ПРЕДИ ФИНАЛА

наум-шопов-тасев-откраднат-живот

Ще напуснат ли наистина сериала „Откраднат живот“ предсрочно актьорите Наум Шопов-младши и Любомира Башева? Този въпрос си задават феновете на медицинската сага „Откраднат живот“, след като стана ясно, че героите им подават молби за напускане на любимата болница „Света Анастасия“.

Въпреки че това е последен сезон на лекарската поредица, доктор Тасев и доктор Чилингирова са сред основните действащи лица на малкия екран. Ето защо фенове предполагат, че най-вероятно до реалното им сбогуване с колегите им няма да се стигне поне до излъчването и на финалния епизод на „Откраднат живот“.

НОВА ВЕРСИЯ НА “СДЕЛКА ИЛИ НЕ” СМЕНЯ “ОТКРАДНАТ ЖИВОТ”

Синът на доцент Мазов пък ще се окаже в епицентъра на поредната буря в лечебното заведение. Бащата ще се изправи срещу дългогодишната приятелка на покойната си съпруга – доктор Кръстева, която на свой ред ще бъде обвинена отново в липса на професионално отношение.

В опит да помогне Мирослава ще се обърне към Фотев за услуга, която ще изисква сериозни ходове от страна на задкулисния бизнесмен. Малко по-късно в засада ще се попадне Васко, който за пореден път ще бъде жертва на най-големия враг на болницата. Получавайки поредни заплахи и ултиматум от Фотев, той ще трябва да избере между истината и любовта към Магда и саботирането в „Св. Анастасия“.

Top
>