Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НАУМ ШОПОВ ВДИГА СВАТБА НА МОРЕТО

НАУМ ШОПОВ ВДИГА СВАТБА НА МОРЕТО

теа минкова наум шопов tea minkova naum shopov

Наум Шопов, който ще води и третия сезон на „Ергенът“ влиза в нова роля на параолимпиеца Михаил Христов във филма „Без крила“ на режисьорите Ники Илиев и Башар Рахал.

Сюжетът е вдъхновен от истинската история на Михаил, който на 14 години губи двете си ръце заради токов удар. След това става състезател по дълъг скок и печели световната титла за параолимпийци, а после измисля нов вид протези и започва да ги прави за хора, нуждаещи се от тях.

Снимките бяха в България и в Дубай, защото именно там Христов печели първия си медал на международно състезание и подобрява европейски рекорд по скок за хора с увреждания.

НАУМ ШОПОВ ИГРАЕ ПАРАОЛИМПИЕЦА МИХАИЛ ХРИСТОВ

Шопов разкрива, че е получил предложението за ролята от колегата си Башар Рахал, според когото именно той е първият и най-подходящ вариант за нея. За подготовката си Наум влага изключително много време и усилия.

„Макар и косвено, имах възможността да разбера какво е да живееш без ръце. Срещнах се с много хора в подобна ситуация и това ми доказа колко силен е човешкият дух“, споделя дипломираният доктор.

В подготовката му от близо 4 месеца в тренировки допринасят лично и Михаил, и треньорът Петър Дачев. Филмът се очаква да излезе на екран догодина.

В същото време чаровният актьор започва и работа по заснемането на третия сезон на риалитито „Ергенът“. Този път обаче, освен че любимата му Теа и малката им дъщеричка ще го придружат на терен на гръцкия остров Родос, жена му също ще стане част от режисурата.

НОВИЯТ ЕРГЕН НА МОРЕТО С НАУМ ШОПОВ

„Тази година наистина съм доста ангажиран, защото заедно с половинката ми сме продуценти на онлайн разширението, което се надяваме да бъде не по-малко интересно от тв епизодите“, коментира Шопов-младши.

В онлайн платформа младата двойка ще разкрива от първо лице най-вълнуващото от събитията през сезона. Те ще снимат на собствен, специално създаден декор в луксозното имение, разполагащо със собствена хеликоптерна площадка, джакузи и красива градина с гледка към морето.

Двамата са сгодени от вече пет години, но така и сватба още няма. В началото са имали желание да организират тържество с много гости, но настъпването на пандемията осуетило плановете им. После рутината ги увлича и съвсем отлагат намеренията си.

„В крайна сметка, ако някога се организираме за официална сватба, бихме споделили. В момента не можем да се ангажираме, защото вниманието ни е разкъсано на твърде много фронтове и не би било възможно да я направим така, както си представяме ние, но да кажем искаме да е на морето и с не особено голям кръг от хора“, издава Наум.

Top