Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЯМА СПАСЕНИЕ: НАУМ УРЕДИ ГОДЕНИЦАТА СИ С РУБРИКА ПРИ ГАЛА

НЯМА СПАСЕНИЕ: НАУМ УРЕДИ ГОДЕНИЦАТА СИ С РУБРИКА ПРИ ГАЛА

naum-tea

Наум Шопов направи гаджето си телевизионна водеща. Годеницата му Теа вече ще досажда и от ефира на „На кафе“, където ще има собствена рубрика.

Брюнетката ще има собствена рубрика в сутрешния блок, а упорито се носи мълва, че заслуга за новата работа на Теа имал гаджето ѝ. Наум бил човекът с връзките и позициите, и с радост помогнал избраницата му да се качи на малкия екран.

Малко преди Нова година те обявиха, че заедно с Даниел и Александра Петканови правят фирма за реклама и развитие на профили в социалните мрежи.

Близки до влюбената двойка разкриват, че освен работни ангажименти Наум и Теа са започнали подготовка и за сватбата си. През ноември миналата година Шопов поиска ръката на Теа. Двамата са заедно повече от пет години, но се познават още от училище. Любовта им пламва, след като се срещат пред Софийския университет, пише „Телеграф“.

Наум Шопов спечели сърцата на зрителите с ролята си в хитовия сериал „Откраднат живот“, а ролята на д-р Борис Тасев му донесе и славата на секссимвол. В реалния живот обаче, Наум не е разбивач на женски сърца.

Top