Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МАЛКАТА КОБРА СЛЕД КАТО ДЕСИ СЛАВА РОДИ

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МАЛКАТА КОБРА СЛЕД КАТО ДЕСИ СЛАВА РОДИ

Малката Кобра стана татко за пример и въпреки крехката си възраст е мечтаният баща. 21-годишният Благой Найденов прекарва всяка свободна минута със сина си. Може да се каже, че Деси Слава е случила на истински мъж, на когото винаги може да се разчита,пише „Телеграф“.

 Малката Кобра доказа, че може да се грижи за деца, въпреки, че много хора смятаха това за невъзможно. А Деси Слава има пълно доверие на своя партньор и често поверява грижите за малкия Борис изцяло на баща му. Преди време Деси сама похвали Благой за грижите за малкия.

„Ужасно много ми помага. Постоянно е до мен. Когато не е на тренировки и когато не се занимава с неговите си неща постоянно вкъщи ми помага”, похвали Деси Слава своя любим. На поп фолк певицата най-трудно с малкия Борис й е наспиването.

„ Но всичко това е сладко, защото е един момент, който много бързо ще мине и няма да се повтори”, казва Деси. След две момчета певицата би се решила да има и момиченце, но след като мине известно време. Борис вече се усмихва и двамата с Деси вече си играят.

„Основно аз, но той също”, каза Деси за това кой сменя памперсите. Благой се правя с тази задача много добре похвали го изпълнителката. В социалната мрежа Малката Кобра пусна снимка, на която до неговата спортна обувка стои тази на бебето. Последователите му изтъкнаха, че това е ясен знак от страна на боксьора в каква посока иска да се развива наследника му.

ДЕСИ СЛАВА РАЗХОДИ МЕНТЕТАТА СИ В МАРОКО

Top
>