Вие сте тук
Начало > Любопитно > НЕ МУ ПРАВЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА В ЛЕГЛОТО ЗА НИЩО НА СВЕТА!

НЕ МУ ПРАВЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА В ЛЕГЛОТО ЗА НИЩО НА СВЕТА!

love

Мъжете не са като жените и нещата, които нежният пол харесва в леглото, понякога са непонятни за тях. А понякога дори предизвикват силно възмущение и водят до бягство.

Списъкът с грешките, които дамите допускат, е доста типичен. Причините също са ясни:

Страстна целувка

Струва ви се, че страстна целувка като от романтичните филми не може да го възбуди. Но не всички мъже обичат прекалено развратни целувки. Голяма част от тях не обичат, когато жената буквално дъвче устните им.

Хапане

Хапейки гаджето си, вие се представяте като страстен хищник. Но бъдете внимателни! Мъжете са много по-чувствителни към болката от жените. Разбира се, понякога лекото ухапване разпалва сексуалната игра. Но със сигурност не е нужно да му хапете настървено зърната в порив на страст. Галете го, целувайте го нежно и го не спирайте да го ласкаете – това са неща, които със сигурност ще му харесат.

Сухи техники

Ръчните техники са сред най-сигурните методи да му доставите незабравими сексуални преживявания. Но много жени забравят едно важно правило: не трябва да му правите масаж на члена на „сухо”. Това не му доставя никакво удоволствие. Винаги използвайте някакъв лубрикант.

Монотонност

Истината е, че в ствола на члена няма толкова ерогенни зони, затова да го милвате само там и да очаквате, че ще получи оргазъм, е безсмислено. Същото важи и когато движите ръката си нагоре-надолу по члена му с една и съща сила. Всичко това не е за оргазъм.

Прекомерна стимулация

Най-чувствителното място е главичката на члена. Затова трябва да бъдете много внимателни с нея, особено преди оргазъм. За нищо на света не засилвайте натиска, не ускорявайте темпото и не я закачайте със зъби при орални ласки.

Стимулиране на уретата

Много жени са уверени, че оралният секс 100% ще се хареса на партньора им. Но в действителност движенията с език по главичката и областта на уретата не се харесват на всички. Ако искате да разнообразите любовната игра точно с тези неща, го направете постепенно. И задължително следете реакциите на партньора си.

Докосване на скротума

Тестисите са едно от най-чувствителното място при мъжете. Именно с тях жените допускат най-много грешки. Ако не искате партньорът ви да ви зареже, не е нужно да подлагате тази област на силен натиск. И между другото, върху тях има точка, която в случай на силен натиск, кара члена да спадне. Едва ли това ще е приятна изненада и за двама ви.

Жената да е отзад

Стимулирането на ануса и на простатата могат да му донесат най-големия оргазъм. Въпреки това не всички мъже са готови на такива експерименти. Можете да изпробвате нещо такова, само ако партньорът ви е пред оргазъм. В противен случай той може да го разчете като опит за покушение над честта си.

Букет от ласки по време на един акт

Колкото по-различни неща има в секса, толкова по-добре, смятат много жени. Това обаче е много погрешно. Пренасищането на половия акт с различни техники и прийоми не го прави запомнящ се. Така само ще изтощите партньора си и себе си физически и емоционално, пише „Жената Блиц“.

И никога не забравяйте, че мъжете обожават да гледат женското лице. Затова трябва непрекъснато да следите мимиките си. Прекалената съсредоточеност убива еротиката.

Top
>