Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕДА СПАСОВА ОТ „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ СЕ ПОТРОШИ С ТРОТИНЕТКА

НЕДА СПАСОВА ОТ „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ СЕ ПОТРОШИ С ТРОТИНЕТКА

неда-спасова

Медицинска сестра от „Откраднат живот“ се потроши жестоко с тротинетка в центъра на София. Звездата на театъра и телевизията Неда Спасова сама оповести за инцидента в профила си в инстаграм.

На най-широката публика актрисата е известна с ролята на медицинската сестра Кая Райкова от сериала на Нова тв „Откраднат живот“, чийто последен сезон се излъчва в момента.

„Когато се пребиеш като куче насред Раковска и си благодарен, че наоколо не е имало коли. Утре ще се разбере точно колко ще куцам“ – това написа актрисата в социалната мрежа. А текста придружи и със снимка на дрехите си, с които е била при инцидента. Освен прахоляк, кал и мръсотия, по тях има и следи от кръв.

ОЩЕ ЕДНА ДОКТОРКА ОТ “ОТКРАДНАТ ЖИВОТ” ЧАКА БЕБЕ

Тя си показа и снимка на мястото, където е паднала. Актрисата обаче с оптимизъм отбелязва, че обучението в НАТФИЗ й е помогнало много по-лесно да поеме удара, пише „Телеграф“. Неда Спасова добавя с чувство на отговорност и съвет към всеки, който може да се окаже лесно на нейното място: „Когато сте решили да падате, пазете всичките изхвръкнали кокали. Падайте на бедро, на дупе, на мекичко. Сега оценявам четирите години Сценично поведение в НАТФИЗ“.

Неда Спасова е поредната звезда, от „Откраднат живот“, която се контузва на улицата. Тези дни стана ясно, че и актьорът Алек Алексиев също се е потрошил. Познатият в ролята на доктор Алекс Василев актьор вече се движи с патерици.

Top
>