Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НЕДЕЛЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА И КАК Е СВАЛИЛ 20 КИЛА

НЕДЕЛЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА И КАК Е СВАЛИЛ 20 КИЛА

неделчо богданов nedelcho bogdanov

Неделчо е един от онези участници в риалити предавания, които стават веднага любимци на хората. Той не си мълчи, казва мнението си, не се крие и ни „мишкува“, държи на думата си и не обича да се занимава с клюки. Неделчо отпадна на финалната права, но пък определено ще остане в историята на „Игри на волята“, като един от най-добрите стратези и държи рекорда за най-бързо нареден пъзел.

АНДРЕЙ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В “ИГРИ НА ВОЛЯТА”

„Реших да се запиша в Игрите, когато ги гледах миналата година. Като видях, че хората редят пъзели си казах, че тук ще е лесно. Имах огромна подготовка, защото след като се бях разболял миналия януари от пневмония, бях напълнял. Бях станал 90 кг, когато си пуснах молбата за кандидатстване и от февруари започнах да тренирам, трябваше да смъкна 20 килограма. Тренирах яко, вдигнах си кардиото и станах много издръжлив“, заяви пред интерVIEW Неделчо.

ВАЛЬО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПРОГОВОРИ ЗА ЛЮБОВТА СИ С ЕЛИЯ

„Преди да вляза в предаването се разделих с приятелката ми, с която бяхме 18 години заедно. Нямам никакви планове за празниците. Това ще са първите празници, на които ще съм сам“, признава той.

„Успях да създам доста приятелства. Дори и с хората, с които не успях да се докосна вътре в предаването. Туджаров, Валентин много ми харесват. В трактата си бях написал, че не искам да правя приятелства, а да отида и да им покажа как се играе. Няма обаче какво да се лъжем, два месеца няма как да издържиш и да не станеш приятел с тези хора“, отбелязва Неделчо Богданов.

Top
>