Вие сте тук
Начало > Шоу > НЕДЕЛЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ СРАВНИ СЪС ЗВЕЗДА ОТ „ИГРА НА ТРОНОВЕ“

НЕДЕЛЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ СРАВНИ СЪС ЗВЕЗДА ОТ „ИГРА НА ТРОНОВЕ“

неделчо nedelcho

Майсторът на пъзелите в третия сезон на „Игри на волята“ – Неделчо Богданов, се сравни с култовия персонаж Джон Сноу. Препратката към кървавата сага „Игра на тронове“ на HBO режисьорът и аниматор направи в поредния си рисуван епизод, посветен на риалити формата с негово участие.

ЮЛИЯН ОТ ПЪРВИЯ СЕЗОН СЪДИ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ЗА 200 БОНА

По традиция, и този път Дечо прави равносметка на последните епизоди на шоуто, като я представя през призмата на хумора си, отбелязва Монитор. Той не пропуска да се шегува и със себе си. Този път авторът на „Българ“ обяви, че отново е минал между капките, като визира елиминационната битка от миналата седмица, на която се спаси.

Режисьорът потвърди тезата на повечето зрители – че изходът от битката е бил предизвестен заради това, че на него, Мани, Паулина и Валентин са им дали да правят пъзел.

СЕКСИ ГЕНИЯТ ВАЛЕНТИН НАМЕРИ ЛЮБОВТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

„Все едно да дадат на Горилата да носи камъни“, заявява още Богданов в епизода.

Междувременно тази вечер той и останалите Бойци ще се изправят за последен път срещу Приключенците в опит да избегнат племенния съвет. Първи номиниран тази седмица е капитанът на червените – пожарникарът Морунов, който сам се изпрати на Арената.

Top
>