Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НЕЛИ РАНГЕЛОВА В СБЛЪСЪК С МАРГИ ХРАНОВА

НЕЛИ РАНГЕЛОВА В СБЛЪСЪК С МАРГИ ХРАНОВА

Нели Рангелова и Маргарита Хранова влизат в челен сблъсък! Поводът е предстоящият Фестивал за поп и рок музика – „София 2018“. Той ще се проведе на 18 септември в зала 1 на НДК и ще се излъчи по БНТ.

За Хранова фестивалът ще бъде огромен тест, тъй като тя не успя да спечели шоуто за имитации „Като две капки вода“, а на финала във „ВИП брадър“ публиката избра за любима звезда на България Тото, а не нея. Марги е безкрайно мотивирана да триумфира с голямата награда и щяла да даде всичко от себе си, за да спечели надпреварата.

Същото важи и за Нели Рангелова, на която й щръкват косите, когато чува, че колежката й е сочена за фаворит за първото място. Пред свои приятелки тя се заканва, че ще бие Хранова, защото песента й била изключително добра.

Нели се явява в дует с естрадната легенда Христо Кидиков. Те ще изпеят парчето „Любовно признание“ по текст на Георги Василев и музика на Камен Николов. Марги скача в битката за призовите места с песента „Вярвах в теб“, писана от самата нея и по аранжимент на Пламен Господинов, пише „България днес“.

Фестивалът за поп и рок музика е част от културния календар на София за 2018 година и се организира с подкрепата на Министерството на културата и Столична община. Това е осмото издание на фестивала.

И тази година наградата за „Песен на публиката“ ще се връчи след гласуване на зрителите. Парите от есемесите са в полза на Националната благотворителна кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“ за Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и в състояние на будна кома.

Любопитен е и съставът на професионалното жури. Сред оценяващите са композиторите Михаил Белчев и Стефан Димитров, Иван Тенев, Калин Вельов и известният радиоводещ Данчо Стълбицата.

Top
>