Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕШКА РОБЕВА СТАНА ЖЕРТВА НА ИМОТНА ИЗМАМА

НЕШКА РОБЕВА СТАНА ЖЕРТВА НА ИМОТНА ИЗМАМА

нешка-робева

Голямата треньорка Нешка Робева е станала жертва на имотна измама. Преди известно време мошеник се опитал да отмъкне на Робева имот, построен от нея и бившият й и вече покоен съпруг.

Става дума за вилана на Нешка в село Оселна. „Целият окръг знае, че е моя. Имам нотариален акт, плащам данъци и такси. Той също получил такъв. Оказа се, че адресът, който по-рано се водеше „Камик“, сега се казва „Падина“. Кой е сменил адреса и кога – никой в селото не знае. Поземлената комисия не била длъжна да уведомява дори кмета. Юнакът апаш се беше опитал да продаде вилата. Предложи ми и пари, но отказах заради принципа. Заплаши, че ще ми е трудно в съда. Заплаши и кмета“, разказа Робева в интервю пред Уикенд.

ПОРЕДНАТА ГРЕШКА НА НЕШКА

За да защити имота, Робева дала тариката на прокурор и съд. „Вече четвърта година чакаме решението на съда. Съдът обаче не гледа делото, може би във Врачанско за затрупани с работа. Или пък юнашките заплахи действат. Не ламтя за имоти. Обещах, че ще си върна имота и с дъщеря ми ще го подарим на децата от Оселна. Престъпниците са на свобода“, бясна е Робева.

Top
>