Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > “ALL INCLUSIVE” СЕ ЗАВРЪЩА С ВТОРИ СЕЗОН И НОВИ ГЕРОИ

“ALL INCLUSIVE” СЕ ЗАВРЪЩА С ВТОРИ СЕЗОН И НОВИ ГЕРОИ

all-inclusive

След лято, изпълнено с морски емоции и незабравими изживявания, приятелските семейства Чобанови и Сиромашки се завръщат с нови още по-забавни приключения във втория сезон на комедийния сериал „All Inclusive“ от септември по NOVA. Успешният първи сезон на продукцията я нареди сред най-гледаните и очаквани български заглавия в телевизионния ефир.

В новите епизоди на поредицата тази есен предстои следващата щура семейна ваканция – този път в планината. Към Чобанови и Сиромашки отново ще се присъединят и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Семействата ще тръгнат по стъпките на древните траки, скрили в района мистично съкровище, което ще обсеби мислите на част от героите. Почивката ще бъде заредена с много смях, вълнения и пленяващи гледки от живописните, богати на история Родопи.

Сериалът ще остане верен на силните си послания за семейството, приятелството, любовта, прошката и истинското щастие, което се крие в малките неща от живота. Вторият сезон на „All Inclusive“ има за мисия да припомни изконната ни връзка с българската земя и съхраняването не само на нейната красива природа, но и на културно-историческите ни богатства, с които можем да се гордеем.

NOVA ОБЯВИ НОВИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИ ФОРМАТИ ПРЕЗ ЕСЕНТА

В ролите влизат любимите актьори: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Елени Декидис, Алекс Иванов, Силвестър Велячки и Александрия Чальовски.

Зрителите ще видят също и интересни нови герои. Специално участие ще има актьорът, обичан от няколко поколения българи – Антон Радичев, който се завръща към телевизионната комедия с много любопитна роля, писана за него. От продукцията обещават още изненади с появата на любими на зрителите лица, които ще се включат във втория сезон.

Top