Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЛАСЯТ НЕТИ ЗА МЯСТОТО НА СЛАВЕНА ВЪТОВА В “ТАЛАНТИТЕ”

ГЛАСЯТ НЕТИ ЗА МЯСТОТО НА СЛАВЕНА ВЪТОВА В “ТАЛАНТИТЕ”

нети-neti

Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева в bTV. Информатори разкриват, че именно тя е най-вероятното ново попълнение в следващия сезон на “България търси талант”. Според слуховете я гласят за мястото на Славена Вътова в журито.

Есенният сезон на bTV е малко постен откъм развлекателна програма. Освен риалитито “Фермата” и неизлъчените до момента епизоди на “Мастършеф”, снимани още в началото на годината, телевизията предлага основно турски сериали, с които да разсейва зрителите от проблемите на деня.

Затова пък от пролетта се готви да избухне с ентъртейнмънт, а основновният гвоздей в програмата според плановете ще бъде “България търси талант”. Записванията за кастинг отдавна започнаха, а най-големият ъпрос в момента е кой ще влезе в журито и дали ще бъде сменена Славена Вътова, чието място, меко казано, не е в подобно предаване.

В телевизията тече усилено пресяване на нови кандидати за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската, пише “Уикенд”. Според слуховете с най-големи шансове до момента е Антоанета Добрева – Нети. Тя има всички качества, необходими за заемането на подобна позиция, тъй като съчетава изявени таланти като певица и актриса, а преди време в шоуто “Денсинг Старс” показа, че се справя добре и с танците.

СУПЕР: ТЪРСЯТ ЗАМЕСТНИК НА СЛАВЕНА ВЪТОВА ЗА “ТАЛАНТИТЕ”

Освен това се занимава с йога, източна философия и литература. Основен коз за заемането на място в журито обаче са семейните й връзки. Както е известно, наскоро Нети неочаквано откри, че е сестра на водещата на предаването “Тази събота и неделя” Александра Кръстева.

Оттогава тя и мъжът й Дони бавно, но упорито започват да се присламчват към bTV. Това е телевизията, в която Нети първо разказа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра тв звезда. След това актрисата бе канена за интервюта в bTV още няколко пъти, представи там новия си албум с Дони, а накрая стана дори седмичен коментато в “Преди обед”. Мъжът й също е като абониран за интервюта, особено в “Тази събота и неделя”, където вече има семейни връзки.

Top