Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ЕТО КОЙ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В “АДСКАТА КУХНЯ”

ЕТО КОЙ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В “АДСКАТА КУХНЯ”

Тази вечер бе големият финал на Hell’s Kitchen България. Филип и Дани се превърнаха0 в шефовете на ресторанта и всеки от тях работи по свое авторско 4-степенно меню. Големият победител в първия сезон на предаването е Дани Спартак, който от днес е по-богат със 100 000 лева. Също така подписа договор с ресторанта на шеф Ангелов.

Двамата получиха задача от шеф Ангелов да измислят свое авторско 4-степенно меню, което да се сервира на гостите на големия финал на състезанието. Те приеха задачата много лично и цяла вечер работиха над своите перфектни менюта за вечерта, без да подозират, че още на следващата сутрин ги очаква и последното предизвикателство на шефа. А то бе изключително сложно. Филип и Дани посетиха един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов, а там отново трябваше да впечатляват с уменията си в кухнята не кого да е, а топ готвачите от ресторанта.

Преди вечерната резервация да стартира, някои от бившите участници се завърнаха в кухнята на Hell’s Kitchen България, но не като гости, а за да помогнат на двамата финалисти да издадат най-важната си вечеря по перфектен начин.

Top