Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ПРЕЦЕДЕНТ! ЕТО НА КОГО Е ГЛАСЪТ, КОЙТО ОЗВУЧАВА ЖЕНСКИЯ БИГ БРАДЪР (СНИМКА)

ПРЕЦЕДЕНТ! ЕТО НА КОГО Е ГЛАСЪТ, КОЙТО ОЗВУЧАВА ЖЕНСКИЯ БИГ БРАДЪР (СНИМКА)

За първи път в 13-годишната история на “ВИП Брадър” жена озвучава дейли епизодите. Това е актрисата Елена Бозова, която е голямата любов на комика Виктор Калев.

Двамата се познавали още от детските си години в родния им град Златоград. По време на гостуването си в предаването “Търси се” преди няколко години артистът за първи път призна, че е бил влюбен до уши в актрисата с огнени къдрици, пише “Уикенд”.

Когато дошъл моментът да кандидатсват, Елена и Виктор избрали театралната академия. Калев й помагал с подготовката на етюди и монолози. Приели ги от раз. Талантливият комик се класирал и за кукления, и за драматичния театър, а Елена попаднала в резервите на проф. Николина Георгиева, в един клас с Краси Радков и Мая Бежанска.

След 4 години в НАТФИЗ Елена разбила сърцето на Виктор, след като го изоставила. Тази година, тъй като сезонът е “женски”, продуцентите взеха решение гласът зад кадър да е на жена. Поканили Елена Бозова, а зрителите явно са доволни от работата й.

5555653

Top