Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОРА ШОПОВА ПАК СЕ УРЕДИ КАТО ТВ ВОДЕЩА

НОРА ШОПОВА ПАК СЕ УРЕДИ КАТО ТВ ВОДЕЩА

нора-шопова

Нора Шопова – първата българка, появила се два пъти на корицата на най-известното модно списание „Vouge”, става водеща на спортните новини по БНТ 1.

„За нас е чест и удоволствие да ви представим най-новия член на спортния ни екип – прелестната Нора Шопова”, съобщиха от обществената телевизия.

Нора започна кариерата си в телевизията, като 2 г. съобщаваше времето по „Нова”. След това стана лице на предаването „Питай БНТ”, а сега ще е част от спортната редакция на обществената телевизия.

МИРА ДОБРЕВА ВЗЕ ПРЕДАВАНЕТО НА ДРАГО ЧАЯ И НОРА ШОПОВА

Топмоделът от Панагюрище, откритие на агенция “Ивет фешън” е първата нашенка, излизала два пъти на корицата на най-популярното списание за мода в света.

Нора е снимала за много световноизвестни марки и списания. Тя е била корица на румънския Elle и на немската Grazia. Появявала се е в основни фотосесии за издания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan. През 2014 година Нора Шопова спечели наградата „Модел на годината” на сп. “Грация”, а през 2015 година влезе в престижната класация на сп. Forbes „Топ 70 на българските знаменитости”.

Кариерата й се развива във всички модни столици Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

Top