Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > СТАНА ЯСНО КОЯ Е ПЪРВАТА ЗВЕЗДА, КОЯТО ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ “ФЕРМАТА”

СТАНА ЯСНО КОЯ Е ПЪРВАТА ЗВЕЗДА, КОЯТО ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ “ФЕРМАТА”

Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от Д2, е първият известен участник в четвърти сезон риалитито „Фермата“, който стартира през септември под мотото „Съединение“.

По време на състезанието той ще разкрие истинската си същност, която го отличава от типичните рок звезди. За разлика от колегите си в бранша, Каменов няма нездравословни навици. Дори напротив, вече от няколко години музикантът изцяло се е отдал на природосъобразен начин на живот. Факт, с който сравнително малка част от фенската рок маса е запозната. Освен че не яде месо и смята за ненужно да се убиват животни за храна, Дидо сериозно изучава източни култури и всяка сутрин прави духовни упражнения и йога. Негови близки споделят, че страстта му към тибетските практики е голяма и той нямало да се лиши от тях и във „Фермата“.

Дори се надявал, че ще успее да „запали“ и някои от съфермерите си, с които заедно да посрещат изгрева и да ги научи да поддържат по-балансиран начин на живот. Що се отнася до месото, Дидо бил твърдо решен да направи и невъзможното, за да убеди останалите участници, че по време на състезанието няма да е нужно да се убиват животните, за които всички се грижат. Той щял да ги запознае с алтернативните начини, с които всички да си осигуряват нужната дневна дажба протеин и така да спаси живота на домашните пилета и четириноги. За целта той нямало да влиза в ролята на морален стожер, който да напътства останалите, а ще се позовава на знанията си и най-вече на спокойния натюрел, с който вече години наред печели симпатиите на околните.

Top