Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > СТАНА ЯСНО ЗАЩО БОЖАНА РЕДУВА ИСТЕРИЧЕН РЕВ С БУРЕН СМЯХ

СТАНА ЯСНО ЗАЩО БОЖАНА РЕДУВА ИСТЕРИЧЕН РЕВ С БУРЕН СМЯХ

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във “ВИП Брадър” тази година. Тя сменя настроенията с едно мигване на очите и никой не знае дали след секунда ще бъде щастлива, или ще заплаче. Според специалисти това са типични симптоми на посткокаинова депресия. При дългогодишната употреба на наркотици, нервната система е напълно разбита.

Смените в настроенията на Божана са тема №1 в Къщата наред със странните прояви на гримьора Валентин. “Никога не знаеш какво ще направи Божана след една секунда”, коментира наскоро зад гърба й Папи Ханс.

Хората в Къщата забелязаха, че кулинарката може да плаче истерично, а в следващата минута да се смее и да забрави сълзите, все едно никога не ги е имало, пише “Уикенд”. По същия начин сменя отношението си към хората – в един момент прегръща някого и го подкрепя, в следващия го напада и обсипва с обиди.

Освен това, макар че очевидно е интелигентна жена, понякога като че губи ориентация в темата, по която говори, започва да пелтечи и да се оплита в думите си.

Top