Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЕМИЛИЯ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С “ПАЙНЕР”

ЕМИЛИЯ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С “ПАЙНЕР”

emilia-емилия

Поп-фолк дивата Емилия тушира слуховете, че се е отделила от музикална компания „Пайнер“. До тези спекулации се стигна след излизането на новото й парче в колаборация с Аристос Константину – “В София дойде”.

В изявление относно равносметката й за отминалата 2019 година певицата коментира, че остава в редиците на фирмата на Митко Пайнера.

„В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип,които са неотлъчно до мен, на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години, които сме заедно. Искам да подчертая, че продължавам да бъда част от фирма “Пайнер” и отделянето ми в личен видеоканал emilia.online е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми”, споделя певицата.

“Това отделяне не е в разрез с взаимоотношенията ни със семейство Димитрови, които ми дадоха пълната си подкрепа и са неотлъчно до мен във всички мои проекти. Този канал е създаден, за да представям не само новите си проекти, а и части от личния ми живот, стари видеа, които няма къде да бъдат видяни, както и подготовката за всичко предстоящо. Най-специалните благодарности искам да бъдат за моите почитатели, които имат най-голямата вина да съществувам като Емилия”, написа още в социалните мрежи изпълнителката.

Междувременно Емилия си е дала кратка почивка и ще поднови клубните си изяви на 10 януари.

Top