Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ГАЛЕНА ЛИТНА НАД САН ФРАНЦИСКО

ГАЛЕНА ЛИТНА НАД САН ФРАНЦИСКО

Приключи пролетното турне на Галена в Америка, а финалът бе поставен в Маями. Изключителен интерес и вълнение за всички присъстващи предизвика гостуването на певицата, която и този път не остави съмнение за това, че неслучайно е един от лидерите в българския музикален живот.

Още няколко успешни концерта белязаха това нейно пътуване в САЩ, а Галена не пропусна и да се разходи сред любимите си местенца зад Океана. Точно от Сан Франциско, определян като градът с многото лица и място, което те кара да мечтаеш, Галена поздрави почитателите си с няколко уникални кадъра и им изпрати своята искрена любов.

Това провокира поредица от лайкове в страниците на звездата в социалните мрежи, а феновете не крият нетърпението си отново да посрещнат своята любимка на клубната сцена у нас. Още повече, че наскоро тя представи своя нов проект #ДайМиЛюбов, който до този момент не е звучал в нейно лайв изпълнение в България. Първата музикална изява на Галена след завръщането й от САЩ ще бъде на 17 май във Варна, където новото парче със сигурност ще зарадва меломаните.

ГАЛЕНА ЗАРЯЗА ЛУКСА, ГУШКА СЕ С МЕЧОЦИ

Top