Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ГОРЕЩОТО ТРИО ИЗПРАЩА ЛЯТОТО В “ДЖАКУЗИ”

ГОРЕЩОТО ТРИО ИЗПРАЩА ЛЯТОТО В “ДЖАКУЗИ”

джакузи

В края на лятото горещото трио Румен Борилов, Тони и Петър Рангелов ще зарадват меломаните със свежо парче носещо заглавието “Джакузи”.

Песента се ще се завърти в 19 ч. днес в YouTube. Интересената колаборация се събира още в началото на лятото със общи виждания за съвместен проект.

Нашумялият с хита “G-Class” – Тони, приел с усмивка поканата за общо парче с Румен и Петър. Автор на музиката, аранжимента и текста е Борилов, а частта с рапирането е на Петър Рангелов. Тримата решават да дадат възможност на феновете да участват във видеото, а желаещите били стотици.

В крайна сметка обаче само част от тях успяват да вземат участие в първият им съвместен проект. Клипът е заснет в тузарска къща, която е била интерес за няколко световни звезди, които снимат в нея. Автомобилите заснети в лентата пък надхвърлят половин милион лева.

Напомняме, че е от скоро Борилов е самопродуциращ се изпълнител и вече е събрал нов екип и работи с пълни сили, като броят на участията му надхвърлят този и на най-желаните фолк изпълнители. Проектите му вече могат да бъдат открити в самостоятелният му YouTube канал озаглавен Rumen Borilov.

Top