Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > НЯМА ПРАЗНО! КРИСКО ПАК ОТКРАДНА ПЕСЕН

НЯМА ПРАЗНО! КРИСКО ПАК ОТКРАДНА ПЕСЕН

krisko

Отново дует! И отново краден! Криско пак изплагиатства чужда песен и ще трупа милиони гледания на чужд гръб, научи “България Днес”.

Преди броени дни най-нашумелият рапър у нас обяви, че на 11 септември пуска новата си песен в дует с протежето му Тита!

“На 11 септември ще е премиерата на новата ми песен “Искам да бъда с теб” заедно с Тита. Една песен, с която много емоции ще изплуват. За някои те ще са спомени от миналото, а други тепърва ще създават такива върху нея”, написа габровецът на феновете си в социалните мрежи.

Проверка на “България Днес” установи, че става дума за топхита от близкото минало на Мишо Шамара и триото „Антибиотика“ – “Аз искам да бъда с теб”.

“Поне името да беше сменил. Крадец!”, негодуват последователи в мрежата, които напомнят, че и песента му със Слави “Гледай как се прави”, която пожъна небивал за България успех, също е преработен вариант на старата ромска чалга “Тошка” на Щилиян и оркестър “Китка”.

“Слави не ми звънна даже от уважение да ме пита може ли да пее моето авторско парче, но най-вече трябваше да ми се обади Криско, който изкарва пари по участия с моята песен”, сподели авторът Щилян пред “България Днес” преди време.

Дали този път рапърът си е взел поука и се е допитал до Мишо Шамара за старата му творба все още не е ясно, но познавайки темперамента на Биг Ша, много скоро ще си проличи.

Тийнейджърите, разбира се, нямат търпение да чуят изпълнението на БГ идолите си, а много от почитателите на звездите направиха аналогия с датата на премиерата на песента и падането на кулите близнаци през 2001 г. на 11 септември.

Top