Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ И ВЕСКО МАРИНОВ АУТ ОТ “ПАЙНЕР”

МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ И ВЕСКО МАРИНОВ АУТ ОТ “ПАЙНЕР”

Тежки времена настанаха за Веселин Маринов и Милко Калайджиев! Музикалните легенди са аут от най-важното чалга събитие на годината – празничния концерт за 17-ия рожден ден на телевизия “Планета”.

Дълги години подборът на участващите в събитието и редът на излизане бяха причината чалгарките да се карат помежду си, да си подливат вода и да си правят мръсни номера. Голямата война беше за това, която ще излезе последна на сцената и ще закрие концерта. Заради драмите Галена и Преслава се превърнаха в озлобени врагини, като години наред бяха първи приятелки и съквартирантки, пише “България днес”.

Вождът на чалга индустрията у нас Митко Пайнера взе соломоновско решение – участниците в концерта ще бъдат избрани след гласуване в интернет. Така хем феновете ще са доволни, хем фолкаджиите нямат право да се сърдят на началника си.

Милко Калайджиев

Убедителен лидер в класацията е бременната Преслава. Концертът е планиран за 4 декември, така че вероятно това ще е първата изява на добричлийката след излизането й в майчинство. Досега певицата не е пропускала голям концерт на фирмата си за разлика от Галена. В момента тя е на второ място в гласуването, но участието й изобщо не е сигурно, тъй като Галена в последния момент решава дали да се появи. Челната тройка се допълва от Емануела.

Най-лошите новини са за Веселин Маринов и Милко Калайджиев, които са извън топ 30. Макар да се доказани имена, феновете не мислят, че са достатъчно забавни, за да излязат на сцената на зала “Арена Армеец”. Веско е подкрепен едва от 90 души, а Милко – от 200 почитатели. За справка, за водачката Преслава са гласували близо 3000 човека. За Маринов това е голям удар, тъй като той рядко пропуска концерт и обича да е пред публика. Калайджиев от години се чувства пренебрегнат от дългогодишния си приятел Митко Пайнера, тъй като или не го кани на концертите, или го забива да излезе след първите, което традиционно се полага на млади и недоказали се изпълнители.

Аут от концерта още са Нелина, Тони Дачева, Ани Хоанг, Есил Дюран, Магда и други.

Top