Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ПАПИ ХАНС НАЙ-НАКРАЯ РЕШИ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ

ПАПИ ХАНС НАЙ-НАКРАЯ РЕШИ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ

За музикална кариера се стяга Константин Трендафилов, станал известен с псевдонима си Папи Ханс. Момчето, което забърка кекса и изби рибата, готви нова песен.

Парчето вече е записано. Клипът към него ще се снима идната седмица, а песента ще види бял свят съвсем скоро.

За малко повече от година Папи извади две песни. Парчетата на писателя се оказаха изключително успешни и сега той вече е подготвил трето, пише “България Днес”.

След фурора, който направи с дебюта си с микрофон в ръка, Трендафилов решава да пробва да пробие на музикалната сцена.

Изпълнителят на “Кекс” вярва, че може да постигне огромен успех на сцената. Затова той почти напълно е зарязал писането, издадоха близки до бившето гадже на Дара.

За да стане още по-популярен в музикалните среди, Трендафилов се набутва в шоуто “Като две капки вода”. Той се съгласява да влезе в имитаторското предаване срещу нисък хонорар. Идеята на Папи Ханс е хората да го забележат в шоуто и да започнат да го канят по участия в нощни заведения. Още щом получил предложение, той се съгласява, без да има никакви финансови претенции.

Трендафилов дори си намери и дуетна половинка за някой от следващите му проекти. Това е победителят от “ВИП брадър” Наско Колев. Бившите гаджета на Мария Илиева и Дара се сдушиха в къщата и са близки приятели.

Top