Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > РАЙНА ДАДЕ СИЛЕН СТАРТ НА “ПАЙНЕР” ЗА 2019

РАЙНА ДАДЕ СИЛЕН СТАРТ НА “ПАЙНЕР” ЗА 2019

Райна даде старт на музикалните албуми на “Пайнер” за 2019-а година с новия си проект “Една на милион”. CD-то включва 15 заглавия от репертоара на изпълнителката, създадени през последните шест години.

Заглавната песен е най-новата в репертоара на изпълнителката, като премиерата беше на 25 октомври 2019-а. Това е един от трите хита, които звездата на телевизия “Планета” предложи на меломаните през изтеклите 12 месеца, наред със “Зле те чувам” и “Бразилка”.

Освен тях, в албума намират място още любими парчета на феновете като “Няколко рокли”, “Написано с любов”, “Нахално хубава”, “Принцеса”, “Сафари”, баладата “И дори да боли” и др.

Авторите на 15-те песни в “Една на милион”, са сред водещите имена в бранша. Текстовете са създадени от Мариета Ангелова, Анастасия Мавродиева, Росен Димитров, Лора Димитрова, Ивайла Тодорова и Йордан Ботев.

Музиката и аранжиментите са на композиторите Мартин Биолчев, Борислав Павлов, Радомир Кишев, Атанас Георгиев, Расим Коко, Йорданчо Василковски – Оцко, Chris K и Dimitris Bisdekis.

Новото музикално бижу на Райна вече е в музикалните магазини на “Пайнер” в цялата страна. Албумаът “Една на милион” може да бъде закупен и онлайн.

Top