Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИК ДЖОНАС ЩЕ БЪДЕ ТРЕНЬОР В „ГЛАСЪТ“

НИК ДЖОНАС ЩЕ БЪДЕ ТРЕНЬОР В „ГЛАСЪТ“

ник-джонас

Популярният певец Ник Джонас, най-младият член на групата Jonas Brothers, ще влезе в ролята на треньор в риалити предаването The Voice. Съпругът на Приянка Чопра ще заеме мястото на Гуен Стефани, която от тази есен пък попълни овакантения от Адам Лавин стол.

„Развълнуван съм, че ще стана част от семейството на The Voice. Това е страхотен екип от индивиди и нямам търпение да помогна на тези артисти да изградят и намерят уникалните си гласове“, каза Ник в интервю с Елън Дедженеръс.

„Като член на една от най-оборотните поп групи, Ник успешно навигира във всички аспекти на музикалната индустрия. Развълнувани сме да видим Ник да предаде знанията си на новите артисти“, каза и Мередит Ар, част от ръководството на NBC Entertainment, която стои зад The Voice. Епизодите с участието на Джонас ще бъдат излъчвани от пролетта.

Припомняме, че Лавин се оттегли от The Voice в края на месец май. Това сложи край на осемгодишната му кариера в предаването. Въпреки че натоварения график на фронтмена на Maroon 5 бе посочен като официална причина за оттеглянето му от шоуто, неназовани източници на сп. People споделят, че певецът е несъгласен с част от промените в регламента на шоуто. По-конкретно с опцията нито един от неговите изпълнители да не достигне до концертите на живо.

Top
>