Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРЕЙ: НИК ДЖОНАС ВДИГА СВАТБА В ИНДИЙСКИ ЗАМЪК

БРЕЙ: НИК ДЖОНАС ВДИГА СВАТБА В ИНДИЙСКИ ЗАМЪК

Актрисата Приянка Чопра и певецът Ник Джонас ще сключат брак през уикенда с двудневна церемония в най-пищния индийски дворец, съобщи Ройтерс. Звездите пристигнаха със семействата си в град Джодпур и отседнаха в двореца Умаид Бхаван, където ще е сватбата им.“Хората ще трябва да отидат на почивка след тази сватба“, каза Приянка Чопра пред списание Vogue.

Дворецът принадлежи на махараджата на Джодпур. Смята се, че това е шестата по големина частна резиденция в света. Част от нея е превърната в хотел.Градините на двореца са 105 декара. Нощувка в големия президентски апартамент може да струва над 500 000 рупии (7168 щатски долара).

Малко е известно за сватбата, но според индийски медии сред гостите са Дуейн Джонсън, Лупита Нионго и Кели Рипа.Предвидени са две церемонии – традиционна хиндуистка и християнска, която ще бъде водена от бащата на Ник Джонас, предава Дарик. Младоженецът ще бъде облечен пищно и ще пристигне на сватбата на кон, какъвто е обичаят в Северна Индия.


Вижте тази публикация в Instagram.

Bae ❤️@nickjonas

Публикация, споделена от Priyanka Chopra (@priyankachopra) на

Приянка Чопра, която играе главната роля в сериала „Куантико“, е една от най-големите индийски звезди.Ник Джонас стана известен първо в група с братята си през 2005 г., но от 2013 г. се изявява самостоятелно. Той е на 26 години, а Приянка Чопра – на 36. Звездите се сгодиха в началото на лятото, след като се запознаха на парти за наградите Оскар.


Вижте тази публикация в Instagram.

When the future looks oh so bright… 😎 @priyankachopra

Публикация, споделена от Nick Jonas (@nickjonas) на

Top
>