Вие сте тук
Начало > Спорт > НИКИ МИХАЙЛОВ С ПОРЕДНА ДОЗА ПИАР

НИКИ МИХАЙЛОВ С ПОРЕДНА ДОЗА ПИАР

niki-mihailov

Бившият вратар на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов не спира да се саморекламира. В момента синът на шефа на БФС Борислав Михайлов е без отбор и славата му, която се гради само на името на баща му залязва. Мамин Ники, никога не се е славил с вратарските си умение, но за сметка на това, често играе главна роля в жълтите вестници и списания.

Явно забелязал, че българите започват да го забравят, „малката перука“, както го наричат разярените футболни фенове, търси известност в светските предавания. Бившият резервен вратар на турския отбор Мерсин,  е един от малкото български футболисти, които често обикалят телевизионните студия.

Тъй като именно заради него, и няколко толкова кадърни като него футболисти, няма да можем да гледаме националния отбор на България на Европейското първенство по футбол, което стартира преди два дни, Михайлов ни напомни за себе си, от екрана на бТВ.

Както винаги нищо не успяхме да разберем от Ники, но това може само да ни успокоява. Явно на високо акъл не вирее. Михайлов нищо не спомена за футбола, така че спокойно футболните запалянковци могат да празнуват неговото оттегляне.

Top
>