Вие сте тук
Начало > Издънки > НИКОЛАОС ЩЕ ПРЪСНЕ РИЗАТА, ВОДЕЩИЯТ СТАВА ВСЕ ПО-ДЕБЕЛ

НИКОЛАОС ЩЕ ПРЪСНЕ РИЗАТА, ВОДЕЩИЯТ СТАВА ВСЕ ПО-ДЕБЕЛ

nikolaos-citiridis-николаос-цитиридис

Николаос Цитиридис посрещна новия тв сезон с ново и още по-едро тяло. Водещият на вечерното шоу по бТВ едва-едва се събира в кадър, а стилистите се чудят как да го облекат така, че да изглежда по-слаб. Всички зрители на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ забелязаха, че бедрата, коремът и задните части на усмихнатият гологлавец са станали двойни.

„Явно съвсем се е отпуснал през лятната си отпуска. Набухнал е като надуваема кукла. Трябва незабавно да спре любимите си гироси, дюнери и вафли“, коментира зрител на вечерното шоу, което замести това на Слави Трифонов.

Някой от екипа е обучил гърка да държи краката си като жена. Николаос редува левия и десния крак, като първо слага единия отпред, а после другия, но никога един до друг, защото гледката би била плашеща.

Вечерното шоу се завърна този понеделник, а първите гости на тв водещия бяха актьорът от „Дързост и красота“ Рон Мос и лекоатлетката Ивет Лалова. Веднага след края на първия епизод от предаването разпространите снимки на Цитиридис с гостите. От кадъра с Ивет си личеше огромното напълняване на гърка, но на фотосът изчезна изненадващо само няколко часа след публикуването му.

ЦИТИРИДИС ОСОЛЯВА СЛАНИНАТА СЪС СКОКОВЕ ОТ ЯХТА

Най-вероятно е изтрит, защото показваше тялото на Николаос в лоша светлина, която пък е и реална.

Додо, както го наричат приятелите му, има проблем с килограмите още от тийнейджърските си години. Младият водещ постъпи на работа в БТВ с железен ултиматум, който го задължи да отслабне с 35 килограма. Наследникът на Слави е тежал около 120 кила.

Водещият на вечерното шоу се стопил с мъчителна диета и спорт. Малко след старта на шоуто 27-годишният крък отново започна да яде боклуци, да не спортува и постепенно върна част от теглото си само за няколко месеца, пише Уикенд. Днес, година и половина след първия епизод на предаването, гъркът почти е възвърнал теглото от най-дебелия си период. Той отново доближава 120 килограма, като има мегдан да наддаде още сланинки върху и без това едрото си тяло.

Top