Вие сте тук
Начало > Издънки > НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ЛЕТИ СЪС 175 КМ/Ч

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ЛЕТИ СЪС 175 КМ/Ч

николета лозанова nikoleta lozanova

За Николета Лозанова няма ограничения по родните пътища. Табелите със знаците за скорост не важат за красавицата, която не се съобразява с тях и смело се придвижва из родината ни с превишена скорост.

Най-популярната ни плеймейтка качи в социалните мрежи клипче как шофьорът й я вози, а тя се наслаждава на пътя и хубавата музика. Мощният джип „Мерцедес“ лети из София с цели 175 км/ч, което е доста над ограничението, пише Уикенд. От видеото не става яно къде точно е Ни Ло, но дори и по Околовръстния път скоростта на движение е ограничена до 80 кв/ч.

Любимата на вратаря Ники Михайлов е фенка на джиповете „Мерцедес“, но предишното й возило бе бяло, а сега се вози в последен модел Mecedes-Benz GLS 400 D 4MATIC AMG 6+1, който обича да изтъква, че си е купила сама и в това няма нищо чудно.

Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи да има толкова скъпа кола. Тя никога не кара звяра на четири колела, а ползва услугите на шофьор, който има нареждане от шефката си да натиска педала на газта докрай.

НИКОЛЕТА И НИКИ М. СА СЕ МАНДРЪСАЛИ В ЗООПАРКА КРАЙ МАЙМУНИ

Най-често плеймейтката се разминава без глоби от полицаите, а минава тънко с една усмивка и някое селфи с катаджията.

Обикновено красавицата от пловдивското село Караджово се вози на задната седалка като истинска принцеса, но понякога по изключение сяда и отпред. Лозанова не позволява на шофьора си да вдига повече от разрешената скорост единствено когато е с дъщеря си Никол.

Ни Ло внимава на пътя само ако и наследницата й е в колата, в останалите случаи дава право на шофьора си да „лети“ по родните пътища. „По нареждане на Николета се кара бавно, ако Никол е в джипа. Ако е сама или с Ники Михайлов, се вдига доста по-висока скорост“, твърдят от обкръжението на бившата на Валери Божинов. Източниците на изданието допълват, че плеймейтката държи на чистотата и през няколко дни посещавала автомивка, за да блести возилото й.

Top
>