Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ОТРЕЧЕ ДА СА Й БРЪСНАЛИ ГЛАВАТА

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ОТРЕЧЕ ДА СА Й БРЪСНАЛИ ГЛАВАТА

николета-лозанова-

Малко след избухването на случая от Стара Загора много родни знаменитости излязоха с потресаващи истории за домашно насилие. Случаят с изкусителките Николета Лозанова и Глория далеч не е такъв, пише България днес. Двете бяха наклеветени, че претърпели ужасяваща подобна случка по време на мутренските години.

„Преди 14 години, когато тя бе официална любовница на Жоро Главата. Тогава обаче палавата брюнетка му кръшнала с друга мутра и за наказание той, без много да му мисли, й отрязал конската опашка до кожа, хвърлил кичурите коса в тоалетната и пуснал водата“, разказаха няколко лъжливи медии за Ни Ло.

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ПРОФУКА 40 БОНА ЗА ОПЕРАЦИИ

Глория побърза да защити себе си и Лозанова като написа в мрежите: „Ще сезирам моите адвокати за клевета! Никога в моя живот не се е случвало подобно нещо! Как не ви е срам да трупате кликове, лайкове и рейтинг на фона на тази трагедия в Стара Загора“.

Водещата на „Папараци“ веднага застана до думите на приятелката си и написа: „Приказки от 1001 нощ…“, на което Глория отговори: „Да Ники, много, много жалко за тях! Всеки ден научавам нещо ново за себе си“.

А медиите допълниха: „Уплашена, Николета не смеела да предприеме нищо. Страхувала се да не бъде наръгана с ножица. Но Главата постъпил джентълменски и се задоволил само с бръснарската процедура“.

Борбата с дезинформацията и фалшивите новини продължава, а най-голямата мишена все още са попфолк хубавиците.

Top