Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА СЕ ТЪПЧЕ С БЯЛ ХЛЯБ И ЗРЪНЧО

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА СЕ ТЪПЧЕ С БЯЛ ХЛЯБ И ЗРЪНЧО

николета лозанова nikoleta lozanova

Николета Лозанова е сред късметлийките, които могат да похапват на корем, но това да не им се отрази на фигурата. Плеймейтката излезе на пазар през уикенда, но не за дрехи и парцалки, а за храна. Тя прекара около един час в супера, където пълнеше количката като обезумяла.

Николета бе в компанията на дъщеря си Никол и по-възрастен мъж, който вероятно е шофьор, пише „Уикенд“. Любимата на Ники Михайлов не хапва маруля и красавици, а напълни количката с бял хляб, зрънчо, солети и сладки изкушения.

Лозанова беше без капка грим, не носеше и слънчеви очила, които да скрият лицето й, но малцина я разпознаха и тя пазаруваше на спокойствие.

НИКОЛЕТА И НИКИ М. СЕ ЗАБАВЛЯВАТ В СИЦИЛИЯ

Николета се е държала като малко дете, което иска всичко, каквото види. „Искам да си купя 3 в 1“, каза Ни Ло на щерка си и спътника си. Малката й отвърна: „Мамо, защо ти е? Ти не пиеш кафе!“, но Николета по детски каза, че иска да си вземе.

После тунингованата брюнетка сложи в количката си не черен или протеинов хляб, а най-обикновен бял, койтос трува под 2 лева.

Top
>