Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКОС ВЕРТИС ТАЙНО СЕ ЗАБАВЛЯВА НА СЛЪНЧАКА

НИКОС ВЕРТИС ТАЙНО СЕ ЗАБАВЛЯВА НА СЛЪНЧАКА

никос вертис nikos vertis

Най-голямата гръцка звезда Никос Вертис изненадващо се озова на парти в Слънчев бряг. Това се случи ден преди концерта му в Бургас и предизвика истинска истерия сред гостите на хитовия плаж Za Zu.

Неочакваната поява на изпълнителят на Sagapao буквално прикова вниманието на всички забавляващи се, а той самия предпочете дискретно да се уедини в края на ресторанта. Неговата песен е една от най-слушаните в цяла България, а гледанията и в музикални платформи са над 40 милиона пъти.

НИКОС ВЕРТИС ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ НА СЦЕНА В БУРГАС

Според коментарите в социалните мрежи, Никос се е държал изключително скромно, но все пак се е изненадал приятно от огромния интерес към него. Не е изненадващо обаче, че той и антуража му са избрали именно Za Zu за своя обяд, защото славата на неговата кухня се носи из цяла България.

Ресторантът е отличен с няколко национални награди и е като магнит за столичните бохеми, които предпочитат да прекарват почивките си именно там. В него се провеждат и хитовите гръцки матинета, които всеки четвъртък са домакин на певци от южната ни съседка. На 3 август там ще се изяви и Хриса Бандели, която освен с красота, впечатлява и с гласови данни.

Top