Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НОРА НЕДКОВА ВДИГНА РЪЦЕ ОТ МЪЖЕТЕ, СТАРТИРА СВОЙ БИЗНЕС

НОРА НЕДКОВА ВДИГНА РЪЦЕ ОТ МЪЖЕТЕ, СТАРТИРА СВОЙ БИЗНЕС

nora

Плеймейтката Нора Недкова призна, че от година няма сериозен приятел. Имало много обожатели, които искат да бъдат с нея, но тя била взискателна към себе си и ухажорите.

„На този етап не съм за сериозна връзка, семейство, дом и потомство. На 25 години съм, а моята теория е, че първо трябва да поживея съзнателно, да направя бизнес и да имам стабилни доходи, за да мога да се грижа добре за едно дете. Не желая да съм млада майка, която е безотговорна към рожбата си и обикаля по света. Ще имам мъж, деца и семейство, когато се почувствам готова за това“, заявява плеймейтката.

Споделя, че обича да пътува. „Не се задържам много на едно място. Пътувам постоянно до Слънчев бряг, Варна, Гърция… Тези дни заминавам за румънския курорт  Мамая. Възползвам се максимално от слънчевите дни, гледам да се попека. Винаги пътувам с близки приятелки, макар че ме одумват за придружителка на кой ли не мъж – видите ли, той ми плащал почивките. Не, не е така. Аз си финансирам всяка една ваканция сама. За мен най-важното е парите, с които разполагам, да ги влагам в изживявания, а не в предмети“, казва още Недкова.

На въпрос как се издържа, Нора е категорична, че получава доходи от профилите си в социалните мрежи, където рекламира брандове. Семейството й също помагало финансово. Имала недвижими имоти по морето, които отдава под наем, както и магазин в Златни пясъци.

Нора категорично отрича да е захвърлена от богат турчин. „Дори не познавам такъв човек. Никога не съм имала отношения с турци. Нямам нищо против тях, но съм християнка и гледам мъжът до мен да е със същата вяра. А и не си падам по семейни. Има много свободни готини млади милионери, защо ми е някой обвързан? Винаги съм казвала, че харесвам богати мъже, защото който разполага с пари, се е изградил, гради и иска още да се развива. Моето желание е човекът до мен да ме научи на нещо, да се развиваме заедно. Важно е и да ми осигури стабилност. На първо място обаче са уважението и любовта“, казва тя пред Уикенд.

Изкусителката инвестирала хонорара от „ВИП Брадър“ в жилище в София, което купила и обзавела. В момента обмисля бизнес, в който да инвестира, за да е независима от мъже.

Top
>