Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > НОВ КОШМАР В „ЧЕРЕШКАТА“, РОКЕРИ ОТВЛИЧАТ УЧАСТНИЦИТЕ

НОВ КОШМАР В „ЧЕРЕШКАТА“, РОКЕРИ ОТВЛИЧАТ УЧАСТНИЦИТЕ

черешката-на-тортата

Истински екшън с отвличане ще се разиграе идната седмица в предаването „Черешката на тортата“. В ролята на поръчител влиза актьорът с поразяващо сини очи Веселин Плачков.

В епизода във вторник звездата от „Пътят на честта“ ще изпрати рокери да похитят останалите участници – дерматологът д-р Радина Денкова, вокалистът на група „Акага“ Красимир Куртев, тв водещата Анна Ангелова и близначките от „Игри на волята“ Елена и Стефания.

Шеф Манчев ще нагърби участниците със задачата меню от конкретно десетилетие на миналия век, като допълнително условие е подходящ за епохата дрескод.

Първа в ролята на домакиня ще се изяви д-р Денкова, следвана от Весо.

На Куртев честта да готви в ефир се пада в сряда, като той ще отведе гостите си и зрителите в Копривщица. Дрескодът за неговата вечеря е народни носии.

Чаровната Анна ще ни върне в 60-те години на миналия век, при това в царството на кулинарията – Италия. Вдъхновена от шедьовъра на Федерико Фелини La Dolce Vita, водещата кръщава своята вечер „Храна и кино“.

Елена и Стефания, които се доказаха като едни от най-издържливите участници в „Игри на волята“, ще представят „Хавана през 50-те“ в петък вечер. Двете блондинки се захващат с приготвянето на необичайно меню, което включва колумбийската супа с кокоши крак.

Top
>