Вие сте тук
Начало > Шоу > НОВА БЪЛГАРСКА КОМЕДИЯ СТАРТИРА ДНЕС ПО бТВ

НОВА БЪЛГАРСКА КОМЕДИЯ СТАРТИРА ДНЕС ПО бТВ

Днес от 22:30 часа зрителите на bTV ще видят първите два епизода от българския сериал в жанр „мокюментъри”(комедиен риалити сериал) – „Играчи”. Всеки петък зрителите ще се забавляват с два епизода на поредицата.

Животът на 28-годишните приятели АйТито (Филип Гуляшки) и Каръка (Христо Терзиев) ще се промени на 360 градуса, когато в квартала се завърне техният съученик – Американеца (Михаил Петров). Освен колоритните истории за неограничените бизнес възможности отвъд океана, героите ще водят епични битки за джакпот, война срещу „манджите с ориз”, кражбите на коли, американските хакери и черните магии.

Междувременно сестрата на Каръка (Марина Колева) ще започне екранната си битка с Мързела (Калин Кирилов) – синът на собственика на пункта за футболни залози и бивш рефер – Чичката (Димитър Георгиев – Димо). Колеги в заведението и отявлени врагове, когато става дума за миенето и бърсането на чаши, двамата герои ще веселят зрителите на bTV със солидни дози ирония и забавни нападки. Но хипер активната девойка ще привлече вниманието на Американеца, а неговите „свалки” ще вбесят Каръка.

Съучениците ще се наемат с нелеката задача да намерят работа на Американеца. А неговите изисквания не са малко – да отговарят на богатия му опит във всички възможни сфери на дейност отвъд океана, но и на финансовите му критерии. В същото време сестрата ще има сериозни пререкания с гаджето, АйТито ще получи неочаквана целувка, а Орлин Павлов изненадващо ще посети пункта за залози.

Коя е пределната възраст според Жана Яковлева (майка на АйТито) за правене на внучета, защо един футболен фен може да посърне, когато любимият му отбор спечели и какво е ежедневието в пункт за спортни залагания, зрителите ще видят в петък от 22:30 часа в „Играчи” по bTV.

Top
>