Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВАТА ЖЕНА НА ШЕФ МАНЧЕВ ОТКАЗВАЛА ДА ГЛЕДА БЕБЕТО МУ

НОВАТА ЖЕНА НА ШЕФ МАНЧЕВ ОТКАЗВАЛА ДА ГЛЕДА БЕБЕТО МУ

иван манчев ива бека

Покрай бурната си любов с екцентричната бизнес дама Ива Бека шеф готвачът Иван Манчев почти не вижда двегодишния си син Александър. Наскоро малкият Сашко е проходил и проговорил, но това лято, за разлика от миналото, е останал извън плановете на родителя си за семейна ваканция.

Малко след като през юли 2019 година приятелката на водещия на „Кошмари в кухнята“ Цветомила роди сина си, тя бе зарязана от Иван Манчев заради безнес дамата Ива Бека.

Оттогава шеф Манчев поддържа хладни отношения с Цветомила, но често отскача до дома й в „Стрелбище“, за да види сина си, пише Уикенд. Това лято обаче готвачът не спазил договорката си с бившата си половинка да заведе сина си на море. Причината е тривиална – новата му изгора не искала да бъде по никакъв начин ангажирана с отглеждането на 2-годишното дете.

И макар пред Иван Манчев да е стояла опцията да вземе и детегледачка на море, която да се грижи за Сашко, в крайна сметка детето било отписано от плановете за лятна ваканция.

„Ива е дама на възраст и с положение, няма как да сменя памперси и да храни невръстно дете, пък било то и на гаджето й“, коментират приятелите на новата възлюбена на кулинаря.

НОВАТА ЛЮБОВ ВТАЛИ ШЕФ МАНЧЕВ

Миналото лято Иван Манчев заведе бебето си на море, както и дъщеря си от първия си брак. С него тогава не бе приятелката му Ива. Този август изтъкнатият кулинар прекара две седмици по Южното Черноморие с любимата си, отсядайки с нея в 5-звездни хотелски комплекси.

Отскоро Иван Манчев си е в София за новия сезон на „Черешката на тортата“. Куриозният момент от връзката му е, че тя е негова сватя. Едрогърдата блондинка, която развива сериозен рекламен бизнес, е майка на гаджето на неговия син от първия му брак.

Шеф Манчев дълги години бе женен за Марина, от която има две пораснали деца. През есента на 2018 година обаче той се разведе със съпругата си, тъй като се залюби с много по-младата от него Цветомила. През лятото на 2019-а тя роди син, но малко след това той я напусна, оставяйки я сама с бебето им.

Top
>