Вие сте тук
Начало > Шоу > НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ПРЕВЗЕМАТ „ЕЛИТ“

НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ПРЕВЗЕМАТ „ЕЛИТ“

елит elit

Ясна е премиерната дата на четвърти сезон на испанската драма „Елит“. Актуалните епизоди на хитовата поредица ще акостират в стрийминг платформата Netflix на 18 юни.

Голямата изненада обаче са новите попълнения в каста – Андре Веленкос, Ману Риас, Карла Диас, Мартина Кариси, Пол Гранч и Диего Мартин. То ще прекрачат прага на елитното училище Las Encinas и ще се забъркат с любимците на зрителите Гузман, Самуел, Андер, Омар, Ребека и Каетана.

“НЕТФЛИКС” СЕ ОХАРЧИ ЗДРАВАТА ЗА БЕРЕН СААТ

Припомняме, че по-голяма част от актьорите няма да се завърнат в историята за новия сезон. Това са Данна Паола (Лукреция), Хорхе Лопес (Валерио), Естер Еспосито (Карла), Алваро Рико (Паоло) и Мина ел Хамани (Надя). Финалът на третата порция епизоди беше достоен за край на историята, но от екипа на сериала взеха решение тя да продължи. Вече е предвиден и пети сезон.

„Елит“ все още е част от мен, от живота ми. Лукреция също. Дори и да отсъствам този сезон, ако има следващи, ще се радвам да се завърна.“, коментира наскоро пред онлайн изданието Somag News Паола.

Top
>