Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВИЯТ ЛЮБИМ НА АЛЕКСАНДРА БОГДАНСКА ДРАПА ДА СТАВА ПЕВЕЦ

НОВИЯТ ЛЮБИМ НА АЛЕКСАНДРА БОГДАНСКА ДРАПА ДА СТАВА ПЕВЕЦ

алекс богданска мартин иванов aleks bogdanska

Настоящият приятел на Александра Богданска започна да драпа за слава. Мачото се казва Мартин Иванов и от няколко седмици има профил в YouTube, където качва как пее популярни парчета. Явно мъжът се е насочил да гради кариера на изпълнител. Той пее доста добре и определено му се получава. Мартин никога не се е занимавал професионално с пеене, но явно вече иска да се насочи към това поприще.

Преди години Иванов е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, та може и от нея да се е вдъхновил за музикалната си кариера, но просто я е отложил във времето. „Ще яхне вълната покрай Алекс и по-лесно ще стане известен, както тя стана популярна покрай Даниел Петканов“, коментират в шоубизнеса. В началото Лудия репортер беше по-популярният от двамата, в риалити формата „ВИП Брадър“ ситуацията се промени.

АЛЕКС БОГДАНСКА ОТКАЗА 40 БОНА

Богданска дръпна много и от няколко години е сред най-спушните родни инфлуенсъри. Тя печели повече от добре. Според запознати красавицата си докарва между 40 и 60 бона месечно. Мартин пък се занимава с бизнес, но има и богати родители. Иванов е по-добре финансово и от Алекс, и от Даниел, пише „Уикенд“.

Именно такъв мъж търсеше Богданска, защото скандалите за пари яха основната причина да се разведе с бившия си съпруг. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

Top
>