Вие сте тук
Начало > Шоу > НОВИЯТ СЕЗОН НА „ФЕРМАТА“ ЩЕ БЪДЕ МНОГО РАЗЛИЧЕН

НОВИЯТ СЕЗОН НА „ФЕРМАТА“ ЩЕ БЪДЕ МНОГО РАЗЛИЧЕН

фермата fermata

Новият сезон на най-българското риалити „Фермата“ ще се различава сериозно от предишните – така прозвучава първият тийзър за тази година.

Под мотото „Нишката на живота“, деветият сезон на „Фермата“ се очертава като нещо напълно ново и завладяващо, което ще прикове зрителите пред екрана.

Победителката в осмия сезон, със слоган „Мостът на времето“, бе 25-годишната Веселка от село Борима, която е майка на 3 деца, тя също бе победител и във „Фермата“ 5.

В осмия сезон на „Фермата“ участваха както нови герои, така и участници от предишните сезони – Чавдар, Яни, Дидо от D2, Гуспата, Хепи Ванче, Валерия Дочева и други.

ВЕСЕЛКА РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НОВИТЕ 100 БОНА ОТ „ФЕРМАТА“

В наближаващия сезон, информацията за участниците се крие в пълна тайна. Техните имена ще бъдат разкрити през есента, когато започне предаването. Въпреки това, продуцентите трябва да се подготвят за битката за гледаемост с конкурентното предаване „Игри на волята“. За да привлекат вниманието на зрителите, този път спортното състезание ще включи и популярни личности.

„Фермата“ излиза за първи път на екрана през 13 септември 2015 година. Подобен формат се излъчва в повече от 30 страни по света, напомня „Kliuki.bg“.

Top