Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВИЯТ ШЕФ НА НАП – ЧОВЕК НА ИВО АНДОНОВ В „ПОД ПРИКРИТИЕ“

НОВИЯТ ШЕФ НА НАП – ЧОВЕК НА ИВО АНДОНОВ В „ПОД ПРИКРИТИЕ“

румен спецов нап rumen specov zahari

Новият шеф на НАП – Румен Спецов, се оказа не само спортна звезда, но и човек с опит в тв киното. Освен че е шампион по културизъм, здравенякът е участвал и в най-хитовия криминален сериал за всички времена у нас – „Под прикритие“. Героят му е човек на култовия мафиот Иво Андонов, изигран от Захари Бахаров.

Работейки сред звезди като Захари, Мариан Вълев – Куката, Александър Сано, Румен Спецов изпада в миманса на сериала. Ето защо малко зрители се сетиха, че са го гледали там, когато бе обявено, че именно той оглавява Националната агенция по приходите.

Режисьорът на сериала – Виктор Божинов, обаче го помни много добре и припомни участието му с недвусмислен намек в социалните мрежи.

„Кой е охрана на Иво Андонов в 3 сезон? Имам му пълно доверие“, написа Божинов. Неговите последователи веднага се сетиха кого има предвид: „Имам човек в НАП“, коментира един от тях.

Въпросният трети сезон беше излъчен по БНТ през 2012 година. Оказва се, че Спецов още тогава е направил впечатление на някои от зрителките на криминалето – основно със своето телосложение.

В конкретния епизод става въпрос за екшън сцена, в която бъдещият шеф на НАП размахва патлак в защита на Иво Андонов. Двамата се срещат с турски мафиоти и им предават куфарче, което трябва да е пълно с пари. Когато става ясно, че в него вместо банкноти има обикновени хартийки, започва престрелка.

Охранителят на Андонов се включва в нея с голям ентусиазъм, но няколко секунди по-късно е уцелен от куршум, пада драматично и умира, пише Уикенд.

Според официалната биография на Спецов, разпространена след назначаването му за шеф на НАП, по времето, когато е сниман сериалът, той вече е работел в Централното управление на Агенцията.Там е бил от 2009 до 2015 година, а преди това от 2001-2006г. е работил в НАП-Добрич.

След актьорската си изява става републикански шампион по културизъм за ветерани.

Top