Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НУР КОЗАН ЧЕРПИЛА С АГНЕШКИ КЮФТЕТА НА СВАТБАТА

НУР КОЗАН ЧЕРПИЛА С АГНЕШКИ КЮФТЕТА НА СВАТБАТА

amine-gushe-mesut-

Амине Гюлше обожава печени на скара мръвки и по нейно настояване такива имало в изобилие на неотдавнашната й сватба с футболиста Месут Йозил, кум на която беше Ердоган.

Актрисата е пристрастена най-вече към лютите агнешки кюфтенца – способна е да излапа десетина на едно ядене и да попита за още.

„Турската кухня е №1 в света. В Швеция, където съм родена и израснала, няма вкуснотии, каквито човек може да опита в Истанбул и Анадола“, сподели наскоро бившата миска в интервю за Шоу ТВ.

И допълни, че в която и държава да отиде, първата й работа е да потърси адресите на ресторанти, предлагащи османски специалитети.

„Не съм от хората, които се задоволяват с птици, спагети и хамбургери. Наблягам на качествената храна“, допълва красавицата.

Екранната Нур Козан от „Сега и завинаги“ обича не само да консумира турски ястия, но и да ги приготвя. Всяка есен тя вари лютеница по прабабина рецепта и сместа затваря в буркани.

„Става много вкусна – пръстите си да оближеш. Към доматите, чушките и чесъна, прибавям патладжани“, разкрива подробности тя.

Top
>