Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > НЯМА ПО-ДОБЪР ОТ ТОМ КРУЗ В СРИТВАНЕТО НА ЗАДНИЦИ

НЯМА ПО-ДОБЪР ОТ ТОМ КРУЗ В СРИТВАНЕТО НА ЗАДНИЦИ

Един от най-обичаните холивудски актьори многократно е доказвал, че екшъните са неговата стихия. Джак Ричър: Не се връщай, който излиза на екран в България на 21 октомври, е поредното доказателство за това.

В новата лента Джак Ричър (Круз) се отправя обратно към Вирджиния, където някога е работил като военен следовател, за да помогне на майор Сюзън Търнър, в чиято роля ще видим любимката от Отмъстителите и Как се запознах с майка ви Коби Смолдърс. Двамата се познават единствено от телефонни разговори. Но когато Търнер е обвинена в шпионаж, Ричър се чувства длъжен да й помогне и да докаже, че е невинна.

Има обаче причина Ричър да е напуснал високия си пост и все още да се скита. При завръщането си във Вирджиния и Вашингтон, Джак отваря немалко кутии на Пандора. Това ще накара него и Сюзън да побегнат от главорезите, които тръгват след тях.

След изключително успешната първа екранизация по роман на Лий Чайлд, събрала над 85,000 зрители в България, вторият филм Джак Ричър: Не се връщай, идва в кината на 21 октомври.

Top
>